dec
9

Mint ahogyan a címben is írtam, a NAVON Raptor 7 egy korrekt tablet, és viszonylag jó tulajdonságokkal bír a nagyjából 25.000 Ft-os árához képest.

Navon-Raptor-7.png

További infók és videó a cikkben!

A NAVON Raptor 7, mint ahogy a nevéből sejthető is, egy 7 colos kijelzővel rendelkezik. Ez sajnos csak TFT panelt használ, de legalább a felbontása nem olyan vészesen alacsony, 1024x600 pixelt tartalmaz. Sokkal jobban örültünk volna egy IPS kijelzőnek, de ebbe az árkategóriában nem sok IPS tablet kapható.

Ha a kijelző nem is győzött meg minket teljesen, a hardverre legalább nem lehet panasz, ugyanis a Rockchip RK3066-os chipset hajtja a tabletet. Ez egy kétmagos 1,6GHz-es Cortex-A9-es processzort és egy négymagos Mali-400MP4-es GPU-t jelent, ami igazán jó teljesítménnyel bír. Ehhez társul még 1GB RAM és 4GB ROM, ami bővíthető MicroSD kártyával. Összességében szinte mindenre alkalmas ez a táblagép, ami elvárható tőle. A menü nem akadozik, gyors és viszonylag folyamatos a böngészés, valamint a full HD videók lejátszása sem jelent gondot. Emellett pedig a legtöbb komolyabb játékkal is elbír az erős grafikus chip.  

Az extrák sora is elég hosszú. Van két kamera (egy 2Mpx-es és egy 0,3Mpx-es), HDMI kimenet, és USB OTG funkció is, a MicrosSD bővíthetőséget pedig már említettem. Az akkumulátor elvileg 6000mAh kapacitású, ami 5 óra működést bír a gyártó szerint.

Összességében egy jó kis tablet a NAVON Raptor 7, ami simán megéri a 25.000 Ft-os árát. Egyetlen hátránya az TFT kijelző, de ha ezzel megbarátkozunk, akkor nem fogjuk megbánni egy ilyen készülék beszerzését.

Videó a készülékről:

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-tablet.blog.hu/api/trackback/id/tr455683633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása