dec
4

A Koobe S7 Easy abszolút az olcsó tabletek közé tartozik, ugyanis már 19 ezer Ft-ért is megvehető. Specifikáció alapján legfőképpen az előző cikkben bemutatott DPS Dream 7-re hasonlít.

Koobe-S7-Easy.jpg

Olvass tovább!

A tablet kijelzője egy 7 colos TFT darab, ami 800x480-as felbontással rendelkezik. Ez egy nagyon alap kijelző, a legolcsóbb tabletek rendelkeznek ilyennel, nem mondható igazán szépnek.

A Koobe S7 Easy-t a Boxchip A13-as chipset hajtja, ami megegyezik az Allwinner A13-mal, igazából csak a nevük más. Ez egy egymagos 1,2GHz-es processzort jelent és egy Mali-400-as grafikus chipet. A teljesítménye nagyon gyenge, gyakran megakad használat közben és a játékokat sem szereti. Igazából filmezni lehet jó, vagy szükség esetén böngészésre, esetleg nagyon alap játékokra. A RAM mennyisége 512MB, a háttértár pedig 4GB-os, de ez bővíthető memóriakártyával.

Koobe-S7-Easy-hatlap.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-tablet.blog.hu/api/trackback/id/tr505675915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása