dec
4

A MyAudio mindig is inkább az alsóbb árkategóriájú tabletekkel volt jelen a piacon, és nincs ez másképp a MyAudio Tablet Series7 708DR táblagépükkel sem. A készülék már 20.000 Ft-ért is beszerezhető, így kétségtelenül a legolcsóbb tabletek közé tartozik. 

MyAudio Tablet Series7 708DR.jpgOlvass tovább!

A kijelző egy 7 colos darab, aminek az 1024x600-as felbontásával nem is lenne probléma, de sajnos csak TFT panellel rendelkezik, így nem olyan szép a képe. Persze egy ilyen olcsó géptől nem is várhatunk sokkal többet.

A tabletet a Rockchip RK3168-as chipset hajtja, ami egy kétmagos 1,2GHz-es processzort és egy PowerVR SGX540-es GPU-t jelent. Ehhez társul még 512MB RAM és 8GB ROM, ami MicroSD-vel bővíthető. Összességében ne számítsunk nagy teljesítményre és zökkenőmentes működésre. A nem túl erős processzor és a kevés RAM miatt sokszor megakad a készülék, főleg ha esetleg egyszerre több folyamat is fut. A GPU sem mai darab, így a komolyabb játékokról is lemondhatunk.

MyAudio Tablet Series7 708DR-1.jpg

Jó szolgálatot tehet az első VGA kamera, amivel videótelefonálhatunk is adott esetben. A készüléken 4.2.2-es Android fut, ami viszonylag frissnek mondható, az akkumulátor kapacitása pedig 3000mAh kapacitással rendelkezik, ami nem tart túl sokáig, kb. 3 óra használatot bír ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-tablet.blog.hu/api/trackback/id/tr535675847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása