dec
8

A Samsung jelenleg kapható legolcsóbb tablete a Galaxy Tab 2 7.0, ami 40 ezer Ft körüli áron kapható. A készülék igen nagy népszerűségnek örvend, nézzük, hogy miket is tud.

samsung_galaxy_tab_2_7_0.jpg

A 7 colos kijelző 1024x600-as felbontással rendelkezik, ami egész jónak mondható, de mivel sajnos csak TFT paneles, azért nem számít annyira szépnek.

A Samsung Galaxy Tab 2 7.0-t egy kétmagos 1GHz-es Cortex-A9-es processzor hajtja, ami tisztességes teljesítményt nyújt, de azért ebben az árkategóriában sokkal komolyabb hardverrel rendelkező tableteket is lehet már kapni. Ennek ellenére netezni, vagy filmezni jó lehet rajta, de a komolyabb játékokkal már meggyűlik a baja rendesen.

1GB RAM-mal és 8GB ROM-mal rendelkezik a készülék, ami megfelelőnek mondható. Kapunk még MicroSD bővítési lehetőséget és dual kamerát is, az akkumulátor pedig 4000mAh-s, ami kibír vagy 4-5 óra használatot.

Összegzés: A Samsung készüléke jelentősen túlárazott, így nem igazán fér bele az ajánlott kategóriába. Kicsit drágábban (45 ezer Ft) kapható például az ASUS Memo Pad HD 7, ami IPS kijelzővel, sokkal erősebb hardverrel, és 10 órás akkuidővel bír.

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-tablet.blog.hu/api/trackback/id/tr855680995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása