dec
5

Overmax OV-BasicTab táblagép az egyik legolcsóbb tabletek egyike, ami hazánkban is kapható, mindössze 13 ezer Ft az ára! Persze ne várjunk azért túl sokat ennyi pénzért.

overmax_1.png

A tablet kijelzője 7 colos, és a felbontása az olcsó tableteknél szokásos 800x480 képpont. A technológia pedig természetesen csak TFT.

A tablet lelkét az Allwinner A13-as proci adja, ami egy gyenge egymagos 1GHz-es darab, a grafikus chip szerepét pedig a Mali-400 GPU tölti be. A teljesítmény igen döcögős, sok mindenre igazából nem jó a táblagép, csak nagyon alap dolgokra, és arra sem zökkenőmentesen. Persze ha valaki egy gyereknek veszi pl. karácsonyra, és nem akar soka áldozni rá, akkor jó választás lehet. RAM-ból egyébként 512MB-ot kapott a készülék, a háttértár pedig 4GB-os, ami bővíthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-tablet.blog.hu/api/trackback/id/tr245677791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása