dec
4

A DPS Dream 7 egy rendkívül olcsó tablet, már 15 ezer Ft-ért is beszerezhető. Persze ne is várjunk sokat ezért a pénzért...

dps-dream-7.jpg

Részletek a tovább után!

 

DPS Dream 7 a nevéhez hűen egy 7 colos TFT kijelzővel rendelkezik, aminek a felbontása 800x480 képpont. Ez egy kifejezetten gyenge kijelzőnek számít, ugyanis a felbontása szinte a lehető legkisebb, ráadásul a színei és a betekintési szögei is rosszak. Persze ezen az áron nem is lehet igazán jobbat kapni.

A tabletet az Allwinner A13-as processzor hajtja, ami 1,2GHz-es órajelen működik, ezt pedig egy egyszerű Mali-400-as GPU egészíti ki. A RAM mennyisége 512MB, a háttértár pedig 4GB. A teljesítmény összességében nagyon gyenge, de például a 720p-s videókkal még megbirkózik a tablet a gyártó szerint.

Van még a tableten egy előlapi kamera, a szoftver pedig Android 4.2-es. 

dps-dream-7-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-tablet.blog.hu/api/trackback/id/tr765675886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása