már
2

Előző cikkünkben arról volt szó, hogy érdemes-e olcsó tabletet venni, és arra a végkövetkeztetésre jutottunk, hogy kevés pénzért is lehet jó készüléket találni, de jól meg kell fontolni a választást, mivel könnyű melléfogni. Ebben a cikkben igyekszünk átvenni azokat a fontos dolgokat, amikre mindenképp érdemes odafigyelni.

aldi_lifetab_0.jpg

jan
9

Egyre népszerűbbek a tabletek, és nagyon sok olcsó készülék is elérhető, így joggal merül fel a kérdés, hogy ezek az alacsony árú táblagépek mennyire jól használhatóak, illetve hogy egyáltalán érdemes-e ilyet venni. Egy biztos: az ár nem mindig tükrözi a minőséget. Sok olyan tablet van, amit jelentősen túláraztak, és igazából csak a nevet fizetjük meg (és itt most nem az iPad-re gondolok, mivel az egy teljesen más kategória). Ennek ellenére általánosságban azért igaz az, hogy az ár tükrözi a minőséget, és ha a nagyon olcsó tableteket nézzük, akkor komoly kompromisszumokra kell számítanunk.

olcso-tablet-vasarlas.jpg

dec
26

Az Alcor Zest Q883H egy korrekt hardverrel rendelkező olcsó tablet, olvassátok el, hogy mit kell tudni róla.

Alcor-Zest-Q883H.jpg

dec
13

Igazán jó áron kapható a WayteQ legújabb 7 colos olcsó tablete, ez pedig nem más mint a WayteQ xTAB-700qci.

WayteQ-xTAB-700qci.pngOlvass tovább a részletekért!

dec
11

Ha valaki most szeretne olcsó tabletet vásárolni, akkor mindenképp érdemes számításba venni az Alcor Zest D714I-t, ami 25 ezer Ft-os árával az egyik legolcsóbb IPS kijelzős táblagép.

Alcor-Zest-D714I-tablet-bemutato.jpg

Olvass tovább!

dec
9

Mint ahogyan a címben is írtam, a NAVON Raptor 7 egy korrekt tablet, és viszonylag jó tulajdonságokkal bír a nagyjából 25.000 Ft-os árához képest.

Navon-Raptor-7.png

További infók és videó a cikkben!

dec
8

A Samsung jelenleg kapható legolcsóbb tablete a Galaxy Tab 2 7.0, ami 40 ezer Ft körüli áron kapható. A készülék igen nagy népszerűségnek örvend, nézzük, hogy miket is tud.

samsung_galaxy_tab_2_7_0.jpg

dec
6

Alig több mint 20 ezer Ft-ért kapható a ConCorde olcsó tablete. A ConCorde tab ROKEE meg is éri az árát sok szempontból, mivel szakítottak az alacsony, 800x480-as felbontással, és a processzora is kétmagos.

concorde_tab_rokee.jpg

Olvass tovább!