dec
26

Az Alcor Zest Q883H egy korrekt hardverrel rendelkező olcsó tablet, olvassátok el, hogy mit kell tudni róla.

Alcor-Zest-Q883H.jpg

Az olcsó Alcor Zest Q883H tablet az iPad mini formavilágára épít, ugyanis egy 7,85 colos 1024x768px-es kijelzővel rendelkezik. A technológia sajnos nem IPS, mivel csak TN panellel rendelkezik a készülék. Ennek sajnos nem túl szépek a színei, és a betekintési szöge is kicsi.

A hardver viszont kárpótolhat minket valamennyire, ugyanis a készüléket a Rockchip RK3188-as chipset hajtja, ami négymagos 1,6GHz-es processzorával és Mali-400MP4-es GPU-jával igen erősnek számít. Ehhez társul még 1GB RAM és 8GB háttértár, és így szinte bármilyen feladattal elboldogul az Alcor Zest Q883H, akár még a legkomolyabb 3D-s játékokkal is.

Két kamerát is kapott a készülék, és van MicrosSD bővítési lehetőség is, az akkumulátor pedig simán kibír 4-5 órát is. Így a 35 ezer Ft-os áron kapható Alcor Zest Q883H teljesen megéri az árát, egyetlen hibája az IPS kijelző hiánya.

Ha pedig fontos a szebb kijelző akkor választhatjuk az Alcor Zest Q813IX-et, ami ugyenilyen specifikációval rendelkezik, és IPS kijelzőt is kapott. Ez a tablet kb 40 ezer Ft-ba kerül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-tablet.blog.hu/api/trackback/id/tr785709635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása