dec
13

Igazán jó áron kapható a WayteQ legújabb 7 colos olcsó tablete, ez pedig nem más mint a WayteQ xTAB-700qci.

WayteQ-xTAB-700qci.pngOlvass tovább a részletekért!

A WayteQ xTAB-700qci egy gyönyörű 7 colos IPS kijelzővel rendelkezik, ami 1280x800-as felbontással rendelkezik, és egy igazán jónak számít az árkategóriájában. A színei gyönyörűek, a betekintési szög nagy, és nagyon éles is a képe.

A tabletet a ATM7029-es chipset hajtja, ami négy darab 1.5GHz-es processzormagot takar. A GPU szerepét a Vivante GC1000 tölti be, ami sajnos nem egy jó hír, mivel sok játék nem támogatja. Összességében azért jó teljesítményt nyújt a tablet, filmezni, netezni kiváló. Egyedül a játékokkal akad probléma. Jó hatással van a sebességre egyébként az 1GB RAM, és a 8GB-os háttértár sem kevés, ráadásul bővíthető is.

A tablet két kamerával is rendelkezik, valamint HDMI kimenet is van rajta. Az akkumulátor sajnos csak 3000mAh-s, ami max 3-4 óra használatra elég egy feltöltéssel.

Összességében egy jó tablettel van dolgunk, ami igazán megéri az árát, ugyanis a WayteQ xTAB-700qci már 30 ezer Ft-ért is beszerezhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-tablet.blog.hu/api/trackback/id/tr125689825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása