dec
11

Ha valaki most szeretne olcsó tabletet vásárolni, akkor mindenképp érdemes számításba venni az Alcor Zest D714I-t, ami 25 ezer Ft-os árával az egyik legolcsóbb IPS kijelzős táblagép.

Alcor-Zest-D714I-tablet-bemutato.jpg

Olvass tovább!

Az Alcor Zest D714I, árához képest igen szép kijelzőt kapott. A 7 colos IPS megjelenítő 1024x600 képpont felbontással bír. Ez nagyon szép színeket és nagy betekintési szöget jelent, ráadásul sokkal élesebb is a kép, mint a 800x480-as felbontású készülékeknél. Emellett a kivitele is igazán minőségi, mivel egy szálcsiszolt alumínium házzal van dolgunk, ami nem recseg-ropog, mint sok másik olcsó tabletnél.

Alcor-Zest-D714I-hatlap.jpg

A készüléket a Rockchip RK3028-as chipset hajtja. Ez egy kétmagos 1GHz-es processzort és egy PowerVR SGX540-es grafikus gyorsítót jelent. Az Alcor Zest D714I tehát nem egy erőgép, de azért az általános feladatokkal megbirkózik. Viszonylag gyors a menü, a programok indulása, és a böngészés is zökkenőmentes, ami részben az 1GB RAM-nak is köszönhető. Filmezésre szintén alkalmas a készülék, gond nélkül játssza le a legtöbb formátumot, és a szép kijelzőnek köszönhetően egy élménnyé válik a mozizás. Komolyabb játékok már nem futnak a tableten, de az egyszerűbbekkel azért még elboldogul.

A tablet 4 és 16GB-os változatban kapható, a nagyobb háttértárral szerelt változat nagyjából 5 ezer Ft-tal kerül többe. De ha nem akarunk többet költeni, akkor nyugodt szívvel választhatjuk a 4GB-os verziót is 25 ezer Ft-ért, mivel bővíthető MicroSD kártyával. Az akkumulátor nem túl izmos, olyan 3-4 órát bír maximum.

Összességében nagyon megéri az árát az Alcor Zest D714I olcsó tablet, így bátran ajánlom bárkinek, aki nem akar sokat költeni, de mégis egy jó táblagépet szeretne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-tablet.blog.hu/api/trackback/id/tr85685912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása