dec
6

Alig több mint 20 ezer Ft-ért kapható a ConCorde olcsó tablete. A ConCorde tab ROKEE meg is éri az árát sok szempontból, mivel szakítottak az alacsony, 800x480-as felbontással, és a processzora is kétmagos.

concorde_tab_rokee.jpg

Olvass tovább!

ConCorde tab ROKEE egy 1024x600-as felbontású, 7 colos TFT kijelzővel rendelkezik. A felbontás már egész jó, viszont a TFT panel sajnos nem nyújt túl szép képet, de végülis ilyen áron nem is lehet IPS-es tabletet kapni hazánkban.

A tabletet az Allwinner A20-as chipset hajtja, ami már erősebb valamivel, mint az A13-as. A kétmagos processzor 1,2GHz-en ketyeg, amit egy szintén kétmagos Mali-400MP2-es grafikus chip egészít ki. Általános használatra már ez elég lehet, de azért ne várjunk túl pörgős működést, akadások, lassulások lesznek bőven. Az viszont egy kicsit javít a helyzeten, hogy 1GB RAM került a készülékbe.

Van még 8GB-os háttértár, első kamera, HDMI kimenet is, ráadásul MicroSD-vel bővíthetjük is a tabletet. Összességében tehát nem egy rossz vétel 20 ezer Ft-os áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-tablet.blog.hu/api/trackback/id/tr135679092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása